Levering op woensdag 24/04 (bestellingen tot 16/04) of op vrijdag 24/04 (bestellingen tot 21/04)
Onze recepten dragen het Europese biologische label

Met een abonnement kun je je favoriete recepten selecteren in je klantengedeelte, onder "Mijn huidige bestellingen".
* dit recept bevat een niet-biologisch ingrediënt
Wortelknoedels & mousseline met komijn *
Gnocchi met salieboter, artisjokken en paddenstoelen
Pizza met mozzarella aardappelen, ham en paddenstoelen
Linzendahl met zoete aardappel en spinazie
Ricotta penne met paddenstoelen, ham en zachtgekookt ei
Taartje van snijbiet en feta
Rode bieten röstis met spek en salie aioli
Verse quinoa en kerriesalade
Rundersteak en wortelmousseline met koriander*
Gomitini met gekaramelliseerde ui
Levering op dinsdag 29/04 (bestellingen tot 23/04) of op donderdag 01/05 (bestellingen tot 27/04)
Onze recepten dragen het Europese biologische label

Met een abonnement kun je je favoriete recepten selecteren in je klantengedeelte, onder "Mijn huidige bestellingen".
* dit recept bevat een niet-biologisch ingrediënt
Taart van snijbiet en brie
Ribstuk en kaneelgeroosterde zoete aardappel*
Popeye balletjes met salie
Wortelknoedels & mousseline met komijn *
Gnocchi met salieboter, artisjokken en paddenstoelen
Levering op dinsdag 06/05 (bestellingen tot 27/04) of op vrijdag 09/05 (bestellingen tot 05/04)
Onze recepten dragen het Europese biologische label

Met een abonnement kun je je favoriete recepten selecteren in je klantengedeelte, onder "Mijn huidige bestellingen".
* dit recept bevat een niet-biologisch ingrediënt
Aardappelen gevuld met spek en veldsla salade
Geroosterde bloemkool, zelfgemaakte tahini en couscous
Knoedels van snijbiet en bulgur*
Spinazie en champignon chips
Kipspiesjes en orzosalade met champignons*
Zoete aardappelsalade met geitenkaas en walnoten
Pizza met mozzarella en gerookte ham*
Lasagne van snijbiet en mozzarella