Logo Little Green Box - Box repas bio, locale et zéro déchet
Ik bestel
Ik bestel

Onze producenten

Biologische producten en korte distributiekanalen

Biologische landbouwbedrijven in België: ontdek onze favoriete producenten !

Lokale producten

Om u kwaliteitsproducten en totale transparantie te garanderen werken wij voor de ingrediënten hoofdzakelijk* samen met lokale producenten van biologische boerderijen.

* "Hoofdzakelijk" omdat we nu samenwerken met de slagerij van La vache à table, een lokale fokkerij in Court-St-Etienne op een steenworp afstand van ons atelier, naast onze jarenlange partner Ferme des Noyers. Het merendeel van onze producten is biologisch, Europees en seizoensgebonden, met als doel een lage CO2-impact (voor transport).

La Brasserie du Renard

Grez-Doiceau, Brabant wallon
Deze coöperatieve microbrouwerij, opgericht in 2015 door Stéphane en Caroline, blijft ons verbazen met passie en knowhow bij elk nieuw brouwsel
Hun producten: bieren
Lees meer

Graines de Curieux

Havelange, Namur
Hun missie is om een eerlijk en duurzaam ecosysteem te ontwikkelen voor alle schakels in de landbouwketen. En als er iemand is die de peulvruchtenteelt kan terugbrengen naar België, dan is het Graines de curieux wel!
Hun producten: havervlokken, quinoa…
Lees meer

Ferme du peuplier

Grez-Doiceau, Brabant wallon
Deze biologische boerderij verbouwt een breed scala aan producten, met respect voor het land en de seizoenen, inclusief dierentractie! Onze favoriet: hun asperges!
Hun producten: kool, asperges, tomaten, prei…
Lees meer

Buffl'ardenne

Neufchu00e2teau, province du Luxembourg
In 2010 lanceert Patrick een waanzinnig idee: kaas maken van buffelmelk. Sindsdien is Buffl’Ardenne de mozzarella “made in Belgium” (punt). Als je het geproefd hebt ben je verkocht!
Hun producten: mozzarella
Lees meer

La ferme des Noyers

Corroy-le-Grand, Brabant wallon
In 1987 namen Nathalie en Nicolas deze familieboerderij over en in 2017 zijn zij overgestapt op bio. Hun slagerij stond en staat nog steeds synoniem voor kwaliteit.
Hun producten: van rund tot lam, van varkensvlees tot kip, je vindt alle soorten seizoensgebonden vlees.
Lees meer

LA VIE est BELLE

Oostkamp, Flandre Occidentale
Stefaan en Katrien, pioniers van vegetarische en zelfs veganistische hamburgers in België, brengen hun ervaring met lokale, seizoensgebonden en biologische producten mee uit Rwanda. Een familiebedrijf, nu met een gegarandeerde toekomst!
Hun producten: vegetarische en veganistische hamburgers en gehaktballen
Lees meer

Bioferme

Ferriu00e8res, Liu00e8ge
Dankzij de lokale producenten rond hun biedt deze kwaliteitskaasmakerij een breed assortiment zuivelproducten in retourverpakking. Een groot pluspunt voor ons zero waste beleid!
Hun producten: room, kazen, yoghurts, boter…
Lees meer

Ferme du Gala

Glabais, Brabant wallon
In 2017 nam Ignace de Gala boerderij over en verhuisde hij zijn 5.000 legkippen en een paar schapen. Sindsdien biedt hij ons eieren van hoge kwaliteit. Zin in kippen? Kijk dan eens op zijn website 😉
Hun producten: eieren
Lees meer

G.R.O.W

Mellery, Brabant wallon
G.R.O.W. heeft 5 hectare om een breed scala aan groenten te verbouwen, waaronder hun beroemde tomaten! Hun aanpak is om elke mechanische interventie te vermijden.
Hun producten: tomaten...
Lees meer

Maison Noirhomme

Jumet, Hainaut
La Maison Noirhomme is een passie voor goede dingen en een verlangen om te werken met respect voor de producten, het land en de mensen. Het team werkt uitsluitend met natuurlijke producten, zonder toevoegingen.
Hun producten: bladerdeeg en broodjes
Lees meer

Vert d'Iris

Anderlecht, Bruxelles
Vert d'Iris is een eco-intensieve agro-forestry tuindercoöperatie gevestigd in Brussel, die groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen kweekt en deelt via korte distributiekanalen. Zinvolle acties in een wereld die ze nodig heeft.
Hun producten: groenten en fruit
Lees meer

Eclo

Anderlecht, Bruxelles
Eclo produceert exotische paddenstoelen uit bierdraf en onverkocht brood. Een circulaire en lokale activiteit gebaseerd op één belangrijk element: het substraat.
Hun producten: shiitakes!
Lees meer

Les Jardins de Dounia

Louvain-la-Neuve, Brabant wallon
In Jardin du Dounia wordt met de hand gewerkt in 3 hectare tuinen. Gezonde, extra verse groenten die dicht bij huis worden verbouwd, zijn onze manier om het milieu te helpen beschermen.
Hun producten: aromatische kruiden, groenten...
Lees meer

Bel'grains

Gembloux, Namur
Bel'grains is het verhaal van gepassioneerde boeren die besloten hun krachten te bundelen om hun granen en meel te verbouwen en op de markt te brengen. De producten zijn biologisch, lokaal, van hoge kwaliteit en eerlijk geprijsd.
Hun producten: meel
Lees meer

En nog veel meer
meer...

Zullen we het proberen ?
Met of zonder abonnement, bestel je eerste doos in een paar klikken.
Ik bestel
Picto Box Repas isotherme - Little Green Box
Je ideale maaltijdbox
Stel je maaltijdbox samen met recepten om te koken, kant-en-klare maaltijden en onze gastronomische extra's.
Er is voor ieder wat wils!
Picto Box spéciale - Little Green Box
Speciale boxen
Of het nu voor jezelf is of om cadeau te doen, ontdek onze speciale boxen: de Brunchbox, Sweetbox, BBQ-box en in het seizoen de Raclettebox.
Picto Avec ou sans abonnement - Little Green Box
Met of zonder abonnement
Bestel je box wanneer je maar wilt, of kies voor een abonnement en kies zelf de frequentie van bezorging.
Flexibiliteit staat voorop!
Picto Livraison - Little Green Box
Levering overal in België
Gratis levering van je isotherme/gekoelde doos bij een afhaalpunt of bij je thuis tegen een toeslag van 5 €.

@ 2023 Little Green Box | All rights reserved • Wettelijke informatie - Algemene verkoopvoorwaarden - Privacybeleid • Made by Lougiciel

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram